Rockstar Games dela na VR igri

Bolj specifično rečeno bo Rockstar Games služil kot založnik prihajajočemu VR projektu, na katerem bo delal studio Video Games Deluxe. Ta razvijalec ima morda res smešno ime, a ni popoln novinec. Njihov zadnji projekt je bil L.A. Noire: The VR Case Files, v katerem so predelali L.A. Noire v VR okolje.

Na svojem LinkedIn profilu so ponosno zapisali, da jih je Rockstar najel za nov AAA projekt, ki se bo dogajal v odprtem svetu. Žal česa konkretnega niso želeli razkriti, so pa še najavili, da trenutno razširjajo ekipo in iščejo nove sodelavce. Eno od delovnih mest je animacija in pod opisom delovnega mesta je zapisano, da se bo animator ukvarjal z vozili, karakterji in orožji. Vam je to kaj znano?

Ali Video Games Deluxe dela na povsem novem projektu ali pa bodo predelali še kakšno Rockstarjevo uspešnico v VR okolico še ni znano. A ne bi bili preveč presenečeni, če bi dobili predelavo GTA 5 za VR. Na PC-ju se igralci že nekaj časa zabavajo z modifikacijo, ki igro prenese na VR očala, vendar pa mod še vedno vsebuje svoje probleme in uradna predelava bi privabila kar nekaj novih strank. GTA 5 preprosto noče umreti in s tem tempom ga bodo preigravali tudi naši vnuki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime