AMD ob nakupu Ryzen procesorjev podarja kode za Assassin’s Creed Valhalla

Nekaj časa nazaj smo pisali o poletni akciji podjetja AMD, ki je ob določenih procesorjih ponujal brezplačne kopije prihajajoče igre Horizon Zero Dawn. Tiste ponudbe je bilo konec že nekaj časa nazaj, a AMD se vrača s ponudbo Equipped to Win in tokrat boste ob nakupu določenih procesorjev prejeli brezplačno kodo za igro Assassin’s Creed Valhalla.

Za nadgradnjo in brezplačno igro lahko izbirate med temi šestimi procesorji:

Čudno je, da AMD v to ponudbo ni vključil tudi Ryzena 5 3600XT oz. kakšnega Ryzena iz starejše ponudbe. Moj povsem običajni Ryzen 5 3600 se sedaj počuti hudo zanemarjeno.

V upoštev pridejo tudi določene že sestavljene konfiguracije, ki vsebujejo ustrezni procesor. Eden takšnih je denimo PCplus Dream Machine, ki v sebi skriva Ryzen 7 3700X, skupaj z GTX 1660 GB grafično kartico in 16 GB pomnilnika, zanj pa boste na EIGRE.si odšteli nekaj čez dobrega jurja.

Kaj točno so XT procesorji in če si zaslužijo zahtevani denar si lahko preberete v našem sledečem članku. Ob nakupu enega od prej naštetih procesorjev boste prejeli kodo, katero nato registrirate preko AMD uradne strani. Bodite pozorni, da Assassin’s Creed Valhalla ne bo izšel za Steam, tako da boste kodo predvidoma morali registrirati na UIplay platformi.

Equipped to Win akcija bo tekla do 3. oktobra, ključe pa boste morali aktivirati do 7. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime