Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da bo od nje tudi kaj zaslužil. Sedaj ko je beta že nekaj časa za nami in so se igralci že malce privadili na igro, je napočil čas za izdajo raznih skinov, ki bodo hitro napolnile šparovček.

Igralci so se glede preoblek in novih kožic za orožja že začeli pritoževati, saj te novosti s sabo prinesejo tudi precej visoko ceno. Res je, da vas v nakup teh ne sili nihče, saj noben skin ne vpliva na vaše igranje in je vse samo kozmetične nravi, vendar pa to nekaterih igralcev pri zapravljanju denarja ne bo preveč oviralo.

Riot je včeraj najavil prvi skupek Ultra skinov, ki se imenuje Elderflame. Kot lahko vidimo iz posnetka vam bo nakup tega preoblikoval vaše orožje v manjšega zmaja pri Guardianu, Operatorju, Frenzyu in Vandalu, poleg preoblikovanega orožja pa se lahko veselite tudi novega noža. Treba je reči, da izgleda zmaj povsem prisrčno in ni dvoma, da si bo kakšen igralec preprosto ne bo mogel pomagati in si bo v košarico prenesel ta paket novosti. Vizualne spremembe se bodo zgodile tudi na bojišču: če boste v rundi zadnji ubili nasprotnika, se bo nad tem nesrečnežem pojavil ogromen zmaj in vanj bo izbruhal ogromno kroglo ognja.

Žal pa vas bo Elderflame pošteno usekal po denarnici. Riot je na Twitterju zapisal, da vas bo nakup tega stal 9900 VP-jev, kar je valuta v igri Valorant. Ta se prodaja samo po skupkih in za 5350 VP-jev boste odšteli 49,99 €, za 1100 VP-jev pa 99,99 €. Izračun je jasen tudi za največjega matematičnega nesposobneža: za Elderflame boste morali odšteti okoli 100 €.

Dobra novica je, da bo vsak skin na voljo tudi posamezno v trgovini, kar bo nakup naredilo veliko lažji. A igralci, ki preprosto morate imeti celotno zbirko, drugače bolj težko zaspite, ste se sedaj zagotovo krčeče oprijeli svoje denarnice.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime