World of Warcraft: Shadowlands bo naslednji teden stopil v beto, jeseni pa nas čaka polni izid

Novi dodatek Shadowlands bo močno spremenil igranje World of Warcrafta, saj bo s sabo prinesel kup sprememb, ki bodo spremenile že sam začetek igre. Igralci bodo denimo lahko sedaj izbirali, skozi kateri dodatek želijo pridobivati stopnje, preden naberejo dovolj izkušenj za igranje Shadowlandsa. Poleg tega bo sedaj meja najvišje možne stopnje močno zmanjšana in bo po novem znašala vsega skupaj samo 60.

Nova razširitev je v alfa dostopu že vse od aprila in razvijalec Blizzard je včeraj stopil pred kamere in uradno napovedal konec alfa testiranja. Igra se bo z naslednjim tednom preselila v beta fazo. Ta ne bo odprta in prejeti boste morali povabilo, a dostop bo omogočen veliko širšemu krogu igralcev. Za sodelovanje se odpravite v svoj Battle.net zaganjalnik in obkljukajte možnost sodelovanja v beta preizkusih.

Beta bo prvič ponudila igralcem, da izkusijo prav vso vsebino, ki jo bo ponujal Shadowlands. Igralci bodo lahko končno dosegli stopnjo 60, ena večjih sprememb pa se bo zgodila pri preigravanju temnice Torgast. Ta je igralce zabavala že v alfa različici, gre pa za nekakšno “roguelike” izkušnjo, saj se temnica ob vsakem preigravanju spremeni, na voljo pa imate samo določeno število poizkusov. Beta verzija bo odpravila to omejenost in s prijatelji se boste lahko podali v Torgast po mili volji, brez strahu, da boste za svoj neuspeh pretirano kaznovani.

Končni izid igre nas bo pričakal enkrat jeseni, Blizzard pa opozarja, da čeprav bo beta ponujala igranje vseh novosti, ki jih bo ponujal Shadowlands, vseeno pričakujte ogromno hroščev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime