New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi v ta že praktično opuščeni žanr končno vnesel nekaj svežine. Igro so želeli preizkusti tudi večji streamerji kot je denimo najbolj popularen World of Warcraft zabavljač Asmongold, a žal tega letos še ne bomo videli.

New World bi moral originalno iziti že maja, a razvijalec je zaradi koronavirusa naletel na težave pri razvoju, tako da so igro zamaknili na 25. avgust. Zdaj, ko smo dober mesec stran od tega datuma, pa je prišla nova novica glede prestavitve izida.

Tokrat ni krivec COVID-19, ampak odziv alfa testerjev. Ta je bil precej negativen in na spletu si lahko preberete recenzij, kako je Amazon Studios obrnil zanimiv koncept in iz njega naredil dolgočasno MMO izkušnjo, ki se praktično ne razlikuje od konkurence.

Ta negativen odziv je očitno naletel na prava ušesa in razvijalec je bil primoran zopet zamakniti izid, očitno pa jih čaka še precej dela. Novi datum izida je namreč pomlad 2021, tako da bodo očitno povsem spremenili izkušnjo, kar pa seveda zahteva svoj čas.

Kljub vsemu pa obstajajo tudi dobre novice. Prednaročniki in tisti, ki ste se oz. se še boste prijavili na beta testiranje, boste lahko 25. avgusta vseeno igrali igro in to takšno, v kakršnem stanju pač bo takrat. Ta dostop bo ponujen samo za omejen čas, tako da bo zanimivo videti, kaj nam je uspel razvijalec pripraviti in če je to res tako zanič.

To je Amazonov že drugi spodleteli poskus lansiranja svoje igre. Njihov prodor na večigralsko sceno streljanja z igro Crucible je tako propadel, da je razvijalec dobesedno umaknil igro iz polnega izida in jo preselil nazaj v beta stanje.

Očitno pri razvoju iger ne pomaga niti neskončna zaloga denarja, ki jo drži Amazon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime