Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning prihaja 8. septembra – dobili smo tudi nov napovednik

Založnik THQ Nordic je izdelal zelo pretkan načrt. Rad namreč kupi licence za igre, ki že dolgo niso prejele nadaljevanja ali pa ob izidu niso bile dobro sprejete iz strani kritikov. Tako niti nismo bili presenečeni, ko so najavili predelavo prve Gothic igre, nekoliko kasneje pa so iz naftalina potegnili še eno ime.

Gre za igro Kingdoms of Amalur, ki je ob izidu pred 8 leti kazala ogromno potenciala, a je žal zabeležila skromno prodajo, zaradi česar je moral razvijalec 38 studios zapreti svoja vrata. Vendar je igra skozi leta nabrala kar nekaj privržencev in ti se močno veselijo predelave Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, ki je pred kratkim prejela nov napovednik in tudi datum izida.

Predelava bo znatno nadgradila grafično podobo ter dodala vso vsebino naknadno izdanih DLC-jev. To je postal nekako standard vseh predelav, vendar bo ta nekoliko posebna. Razvijalec je namreč naznanil tudi razvoj povsem novega dodatka Fatesworn, ki ga lahko pričakujemo enkrat v letu 2021. Ne vem, kdaj se je nazadnje zgodilo, da je neki naslov po 8-letnem premoru dobil novo vsebino, a 2020 je kot nared za takšna presenečenja.

Dobili smo tudi datum izida, ki ni več daleč stran. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning bo prispel na PC, PlayStation 4 in Xbox One 8. septembra, na Steamu pa si lahko igro že dodate med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime