Far Cry 6 prihaja februarja 2021 – tu je tudi prvi napovednik

Govorice o novem Far Cry naslovu so krožile skozi cel zadnji teden in več kot očitno je, da ima Ubisoft v svojih vrstah nekoga, ki zelo rad na splet deli zaupne informacije. Pred včerajšnjo konferenco je bilo namreč razkritih ogromno stvari: od Assassin’s Creed Valhalla posnetkov, do Watch Dogs: Legion slik pa vse do govoric o novem Far Cry Naslovu.

Ta je bil potem tudi uradno razkrit in Far Cry 6 je naposled postal resničnost.

Glavno vlogo nadaljevanja bo nosil negativec z imenom Anton Castillo, ki je zlobni diktator na oblasti izmišljene države Yara. Prebivalci tega navidez rajskega paradiža imajo dovolj oblasti, zato so se na ulicah organizirali masovni protesti, ki želijo Antona izbiti iz oblasti. Ta se seveda ne da, zato je nad svoje podanike poslal vojsko, vmes pa tudi vzgaja svojega sina Diegota, da bo nekoč stopil v njegove čevlje. Veliko ljudi ugiba, da je Diego v bistvu Vaas iz igre Far Cry 3, saj imata oba lika na istem mestu zabrito obrv, a to so precej nepreverjene govorice.

Kot igralec bomo prevzeli nadzor nad likom z imenom Dani Rojas, ta pa bo lahko moški ali pa ženska. Igrali bomo na strani upornikov, tako da bo naš glavni cilj zrušiti režim zlobnega Antona in na prestol namestiti koga, ki je manj pokvarjen.

Žal na predstavitvi nismo dobili nobenega igralnega napovednika, je pa jasno, da nam želi Ubisoft tokrat pričarati veliko bolj kinematografično izkušnjo. Antona bo upodobil odlični igralec Giancarlo Esposito, ki ga poznamo predvsem iz serije Breaking Bad, eden od napovednikov pa prikaže uvodno sekvenco, ki bi jo lahko umestili v serijo in jo gledali pred vsakim delom na kakšni pretočni platformi tipa Netflix.

Dobili smo tudi datum izida. Far Cry 6 bo izšel 18. februarja 2021, kar pomeni, da ga bomo lahko že igrali na konzolah naslednje generacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime