Na splet ušle nove slike igre Watch Dogs Legion

Založnik Ubisoft pušča zaupne informacije kot luknjasta barka in preteklo je komaj nekaj dni od ogromnega Assassin’s Creed Valhalla predčasnega razkritja, že imamo pred sabo nove izcurljane podrobnosti glede igre Watch Dogs Legion.

Tokrat žal nismo dobili igralnega posnetka, ampak samo 5 slik. Kljub temu te razkrijejo kar nekaj informacij, ki prej niso bile znane.

Posebnost Legiona v primerjavi z drugimi igrami v odprtem svetu je to, da boste lahko rekrutirali prav vsakega NPC-ja, ki ga srečate na cesti v svoje vrste in potem lahko tudi nad njim prevzamete nadzor. Prav tako lahko vsak od teh likov umre in ko enkrat podleže sovražnim nabojem ali pa ga sredi ulice povozi avto, se morate od njega za vedno posloviti.

Skladno s tem bo vsak NPC razdeljen v določeno skupino operativcev. Tako boste lahko recimo policist, heker, vohun ali pa huligan, vsak od teh igralnih razredov pa bo imel tudi svoje posebne sposobnosti ter orožja. Dron se vrača, nekateri igralni razredi pa bodo precej bizarni in če ste gledali že prejšnje posnetke Legiona, potem se zagotovo spomnite babice, ki bo prav tako igralni lik.

Kot lahko vidimo na sliki bomo med sprehajanjem lahko na hiter način naredili profil vsakega NPC-ja in se nato odločili, ali ga je vredno vklopiti v naše gibanje.

Odkrito povedano na Legion ne polagam preveč upanja. Ubisoft nenehno izpostavlja mehaniko “igraj kot kdorkoli”, ki je sicer zanimiva, a bojim se, da bo zaradi tega trpela zgodba in tudi sami karakterji. Preprosto ni mogoče, da bi posneli unikatne zvočne vrstice za stotine različnih NPC-jev, tako da znamo na koncu dobiti odprti svet z zanimivo mehaniko, a s plehko zgodbo in ponavljajočimi nalogami.

Ubisoft bo razkril igralni posnetek na svoji konferenci Ubisoft Forward, ki se bo zgodila 12. julija, pozorni gledalci pa si bodo takrat lahko tudi priborili brezplačno kopijo igre Watch Dogs 2.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Vauks v obsežnem posnetku razkril grdobijo Joonglaa Star tekmovanja

Če ste reden uporabnik YouTuba ali Facebooka, potem ste zagotovo že slišali za tekmovanje Joonglaa Star. To se je navidez pojavilo kar...

Piratom uspelo premagati zadnjo verzijo Denuvo zaščite

Če se morda spomnite, smo nekaj časa nazaj pisali in razmišljali o potencialnem koncu PC piratstva. Zaščita Denuvo je namreč uspešno ščitila...

Borat in streamer DrLupo bosta danes zagnala prav poseben Twitch prenos v živo

Pičli trije dnevi nas ločijo od povsem novega Borat filma, ki se bo tokrat imenoval Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!