Red Dead Online igralci se zaradi pomanjkanja posodobitev protestno oblačijo v klovne

Rockstarjeva kavbojska uspešnica Red Dead Redemption 2 je bila vsekakor kvalitetna enoigralska igra, razvijalec pa je tudi upal, da bodo preko večigralske komponente Red Dead Online zopet zažgali internet in v žep pospravili vsaj takšne kupe denarja, kot jim jih še leta po izidu prinaša GTA 5.

Kakšne številke obrača Red Dead Online ve samo založnik, a dejstvo je, da igra prejema manj rednih posodobitev kot pa je bilo pričakvoano. Od zadnjega večjega vsebinskega dodatka z imenom Moonshiners je minilo že 7 mesecev in igralcem je začelo čakanje prekipevati, zato so se spravili posnemati dogodke iz resničnega življenja in začeli protestirati.

Tema julija jim je zato dala idealno priložnost. Namreč ta mesec naj bi igralci vzemali navdih od potujočega cirkusa, tega pa predstavljajo razni akrobati, mimiki, žonglerji in podobno. Vendar pa so se igralci raje masovno našemili v klovnovske oprave in s tem začeli miren protest, kar naj bi Rockstarju povedalo, da imajo dovolj čakanja in da se zaradi tega počutijo kot klovni.

Igralci so se za proteste povezali na Discordu in dejansko se jih je nabralo takšno število, da so lahko preplavili strežnik. Nato so se začeli napadi na lokale, ropanje vlakov in splošno delanje nereda. Igralci upajo, da bodo s tem pritegnili pozornost Rockstarja in da jih bo njihovo partizansko gibanje prisililo do tega, da igri Red Dead Online namenijo več pozornosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime