The Sims 4 bo dobil nov dodatek Nifty Knitting

The Sims 4 je od svojega izida nabral že kar 35 manjših in večjih razširitev, kar v bistvu niti ni presenetljivo. Založnik EA mrzlično izdajanje naknadne vsebine počne že vse od igre The Sims 2 in zanimivo je, da nam z vsako večjo igro znova prodajajo iste dodatke ob izidu vsakega novega dela.

EA za zdaj še ni najavil igre The Sims 5, kar je čudno, saj jim serija zagotovo prinaša veliko denarja. Vendar to ne pomeni, da boste navdušeni nad igranjem virtualnega življenja ostali praznih rok, saj se približuje izid že 36 dodatka za The Sims 4, ki se bo imenoval Nifty Knitting.

Že iz imena vam je lahko jasno, da bodo Simčki dobili povsem novo veščino, ki se jo je oprijel dober del ženskega prebivalstva med karanteno: kvačkanje. S pridnim vezenjem boste lahko sestavili kape, šale, bunde in celo opremo za okraševanje s pohištvom. Vaja dela mojstra in s pridnim kvačkanjem boste napredovali celo do te stopnje, da boste lahko svoje umetnine prodajali preko interneta. Tako bo vaš virtualni jaz lahko razvil kariero od doma, kar spet dobro odraža situacijo iz resničnega življenja.

Novost bodo tudi gugalniki, ki smo jih nazadnje gledali v The Sims 3, tako da bo vaša imerzija penzije popolna.

EA je izdal tudi nov napovednik, dodatek pa bo postal na voljo 28. julija za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime