PES 2021 bo samo posodobitev prejšnjega dela, saj se je razvijalec osredotočil na PES 2022

Založnik Konami je praktično povsem izginil iz igričarske scene in edina stvar, zaradi katere ga še obravnavamo kot razvijalca iger je njegova serija nogometa PES. Oziroma ta se sedaj zaradi neznanega imenuje eFootball Pro Evolution Soccer. Konami je malce zmeden in enako so bili nejasni pri nedavni najavi nadaljevanja PES 2021.

Založnik je najprej izjavil, da bo letošnje nadaljevanje malce drugačno kot pa prejšnja leta. Decembra nas namreč čaka nova generacija konzol in treba bo nadgraditi grafično podobo. Konami se je odločil, da bo preklopil iz Fox pogona na Unreal Enginov pogon, vendar pa bo to zahtevalo svoj čas in tudi sredstva. Tako naj bi PES 2021 izšel v obliki večje posodobitve igre PES 2020, ki bi poskrbela za nekatere aktualne spremembe v nogometnih ekipah.

Iz tega smo najprej sklepali, da bo šlo za nekakšno brezplačno posodobitev, a ne bo tako. PES 2021 bo še vedno samostojen naslov, za katerega boste morali odšteti evre, le da bo nadgradnja veliko manjša kot pa v prejšnjih delih. Da se kupci ne bi čutili preveč nategnjeno, bo igra PES 2021 nosila manjšo ceno, kar je dobra novica, če ste res velik navdušenec te serije in morate imeti v svoji knjižnici prav vsak del.

Tisto pravo nadgradnjo bomo tako dobili šele z igro PES 2022, ki bo tekla na Unreal Engine pogonu, razvijalec pa obljublja nadgrajeno grafično podobo in boljše animacije, pričakujemo pa jo lahko šele v drugi polovici leta 2021. Dobili smo tudi kratki napovednik, ki izriše hudo podrobnega Messija in njegovo uniformo, za kakšen igralen posnetek pa je trenutno še veliko prezgodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime