Serious Sam 4 dobil nov igralni posnetek

Še en mesec nas loči od avgusta, takrat pa bo na naše zaslone po devetih letih zopet prispel nov del Serious Sam franšize. Hrvaški razvijalec Croteam in založnik Devolver sta zato začela igralcem kazati nove napovednike in včeraj smo dobili nov video, ki je v bistvu namenjen Stadia igralcem.

Serious Sam 4 bo namreč poleg PC-ja in konzol izšel tudi na Googlovi pretočni platformi, ki obupno potrebuje nove igre. Novi napovednik je sicer dolg samo minuto, a v njem lahko vidimo nekaj novih zadev, kot so ogromni, strupeno pljuvajoči mutanti. Croteam je v igro zapakiral kar tri različne puške, samo zaradi tega, ker so vse tri preprosto hudo zabavne. Brez skrbi, ne bo vam treba zadaj puščati sejal smrti, saj je Serious Sam 4 ena tistih iger, kjer lahko s sabo nosimo vsa nabrana orožja in potem med bitko med njimi poljubno preklapljamo.

Vse te pokalice nam bodo prišle hudo prav, saj bo igra imela vgrajen Legion sistem, ki bo omogočal, da se nam na zaslonu naenkrat izriše tisoče navaljujočih sovragov. Eni od teh so nekakšni mutirani zaporniki in ni vrag, da si niso ideje za njihovo oblikovanje sposodili iz še ene hrvaške uspešnice SCUM.

Serious Sam 4 prihaja avgusta, na bolj točen datum izida pa še čakamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime