Torchlight 2 je sedaj brezplačen na Epic Games trgovini

Dobre novice za vse oboževalce akcijskih RPG-jev, ki imate že dovolj preigravanja Diablo iger ali pa vam Path of Exile preprosto ne leži. Trgovina Epic Games Store je danes začela vsem uporabnikom pošiljati brezplačne kopije igre Torchlight 2 in ko jo enkrat aktivirate, bo vaša ostala za vedno.

Torchlight 2 vsebuje naključno generirane mape in cel kup opreme, ki jo lahko navesite od enega od štirih različnih razredov, ki jih izberete pred začetkom svoje avanture. Kar Torchlight 2 loči od konkurence je živa in barvasta podoba in nekaj komedije, tako da celotna odprava ni preveč resna.

Torchlight 2 je že malce stara igra, saj je izšla že davnega leta 2012, a njena formula sekanja pošastkov in nabiranja opreme ni zastarala. Svojo kopijo lahko prevzamete na naslednji povezavi, čas za aktivacijo pa se izteče 23. julija. Razvijalec Runic Games se je končno spravil delati tudi nadaljevanje in to je že napredovalo v način Zgodnjega dostopa.

V četrtek bo Epic Store umaknil igro in jo nadomestil z igrama Next Up Hero ter Tacoma.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!