Crysis Remastered dobil igralni posnetek za konzolo Nintendo Switch

Razvijalec Crytek ni preveč navdušil igralcev s prikazom predelave Crysis Remastered. Čeprav ni izdal še nobenega uradnega napovednika, je na splet predčasno ušel posnetek, ki pa je naletel na tako negativen odziv igralcev, da se je razvijalec na koncu odločil zamakniti izid, saj želijo znatno izboljšati grafično podobo igre.

Kot vemo bo Crysis Remastered izšel tudi za konzolo Nintendo Switch, ta pa je znana predvsem po svojih zanimivo zasnovanih kontrolerjih, ki omogočajo unikatne igralne prijeme ter po svoji prenosljivosti. Žal pa Switch ne vsebuje nekih impresivnih strojnih komponent, tako da se je pojavilo veliko dvomljivcev, ki so sumili v optimiziranost tako zahtevnega naslova, kot je Crysis.

Vendar pa je včerajšnji napovednik te dvome uspešno odpravil. Grafična podoba bo seveda slabša kot pa tista na PC-ju in konzolah Xbox One ter PlayStation 4, vendar pa je projekt vseeno hudo impresiven. Switch verzija bo ohranila močno fiziko in tudi v tej inačici bomo lahko pridno kosili drevesa ter okoli razmetavali predmete in vojake. Tu je še dinamično osvetljevanje, posebno pa bo merjenje preko žiroskopa, ki ga najdemo v Switch kontrolerjih. Predelava bo tekla pri 30 sličicah na sekundo in če bodo te vseskozi stabilne, potem nas čaka grafični prvak prenosljivih iger.

Crysis Remastered nas bo na prodajnih policah pričakal že 23. julija za PC, Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime