Igralcem uspelo zagnati skrivnosti naslov The Red Door in v meniju so naleteli na misteriozni Call of Duty 2020

Na Microsoftovi in PlayStationovi trgovini se je nekaj dni nazaj pojavil skrivnostni naslov The Red Door. To ne bi smelo biti nič posebnega, saj vsak dan dobivamo na obeh platformah nove naslove manjših razvijalcev, pa nihče o njih ne piše večjih člankov. Vendar pa so ta Rdeča vrata hitro vzbudila zanimanje igralcev, saj je pod razdelkom založnik zapisano ime Activision.

Začelo se je preiskovanje in na PlayStation trgovini so igralci pod ID označbo odkrili zapis “COD2020INTALPHA1”. To ni neko hudo zakomplicirano geslo in več kot očitno je postalo, da je The Red Door v bistvu alfa različica igre Call of Duty 2020.

Kljub temu da trenutno COD Warzone drži veliko bazo igralcev, založnik Activision nikakor ne namerava prekiniti tradicije vsakoletnega izdajanja novega COD naslova. Za letos že dolgo krožijo govorice, da bomo dobili nov del serije Black Ops, ki naj bi se tokrat vrtel okoli hladne vojne. The Red Door s svojo sliko vsekakor napoveduje nekaj takega, igralcem pa je pred kratkim uspel nov preboj.

Po spletu so začele krožiti slike igralcev, ki trdijo, da jim je uspelo prenesti skrivnostni naslov in ga tudi zagnati. Prišli so do glavnega menija, tam pa jih je pričakal napis Call of Duty Black Ops, zadaj pa lahko vidimo logotip ameriške obveščevalne agencije, ki jo poznamo bolj pod imenom CIA.

Žal se je tu raziskovanje končalo, saj igra za svoj zagon zahteva fizični plošček ali pa račun, ki si lasti digitalno kodo igre. Glede na to, da založnik skrivnostne igre še vedno ni umaknil iz trgovin, nas verjetno kmalu čaka uradna najava. Kdaj se bo to zgodilo še ni znano, je pa nova Xbox konferenca samo še tri dni stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime