Microsoft uradno zakoličil datum za prikaz iger, ki bodo tekle na njihovi novi konzoli Xbox Series X

Microsoft je enkrat sicer že prikazal naslove, ki bodo tekli na njihovi Xbox Series X konzoli nove generacije, a tista predstavitev maja je nekatere igralce razočarala. Vendar pa so na tisti predstavitvi prikazali zgolj igre iz strani drugih razvijalcev, za julij pa so napovedali konferenco, kjer bodo svoje delo prikazali njihovi lastni studii.

Nazadnje smo ugibali, da se bo ta predstavitev zgodila 23. julija, a založnik ni takrat še ničesar potrdil. Sedaj pa je uradno: julijska Xbox konferenca se bo odvila 23. julija od 18.00 dalje.

Vendar pa bomo lahko dogajanje začeli spremljati že eno uro prej, saj se bo takrat odvila enourna oddaja Summer Game Fest, ki jo bo vodil Geoff Keighley. Kaj točno bomo videli tam še ni znano, a morda nam bo Microsoft tam pokazal kakšno igro, ki bo izšla specifično za PC. Si upamo sanjati o novem igralnem napovedniku za Age of Empires 4?

Na glavni predstavitvi lahko zagotovo pričakujemo kakšen igralen posnetek igre Halo Infinite, zagotovo pa bomo videli nekaj več o Senua’s Saga: Hellblade II in Scornu. Po tihem upamo, da bo kaj več pokazal Obsidian Entertainment in morda se zna zgoditi obuditev Fable serije. In morda, samo morda to konferenco izkoristi tudi FromSoftware in nam končno pokaže kaj več o Elden Ringu.

Nekateri novinarji pravijo, da ne smemo pričakovati vsega, saj naj bi Microsoft nekatera razkritja hranil za kasneje, tako kot to počne Sony. Tako skoraj zagotovo ne bo razkrita cenejša konzola Xbox Series S, ki naj bi jo videli šele avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime