Blasphemous bo avgusta prejel brezplačni DLC Stir of Dawn

Če ste oboževalec Dark Souls iger in obožujete tisto brezupje, ki vam ga na vsak način želi pričarati igrina atmosfera, potem si delate veliko škodo, če si še niste pod prste privlekli igre Blasphemous. Res je, da je ta igrana v 2D pogledu, ampak razvijalcu The Game Kitchen je uspelo v čudovito retro podobo prenesti srž tistega brezupja, ki krasi Dark Souls igre in to popeljati še na stopnjo višje. Blasphemous prevevajo podobe, ki se napajajo iz krščanske vere, vendar teh ne jemlje zlahka. Pot do razrešitve grehov gre lahko samo skozi trpinčenje in temu je treba izpostaviti tako sovražnike kot tudi samega sebe.

Naš protagonist, s čudno visoko čelado, se zopet vrača v novem DLC-ju Stir of Dawn, ki bo prinesel cel kup nove vsebine. To pomeni novo zgodbo, sovražnike in tudi igralne elemente. Najbolj zavzeti igralci bodo lahko po novem izbirali med tremi različnimi pokorami, vsaka od njih pa bo igro naredila težjo ali pa bo razgibano. Pokora neusahljive vere vam bo denimo dala neomejeno zalogo Fervourja, ki v igri služi kot mana, a boste takrat delali precej manj škode.

Poleg tega bomo dobili tudi nove igralne mehanike, kot so New Game+, ponovno posneto zvočno podajanje in možnost pravočasnih proti udarcev. V napovedniku najbolj navdušijo novi šefi, ki so res bili izrojeni iz bolne domišljije nekega ustvarjalca.

To je kar veliko vsebine in The Stir of Dawn bo povsem brezplačen za vse lastnike originalne kopije. Dodatek bomo lahko prenesli iz digitalnih trgovin že 4. avgusta, original pa vas bo na Steamu oštel za 24,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime