Mafia: Definitive Edition dobila nov, 15 minut dolg igralni posnetek

Konec septembra čaka vse navdušence nad dobro zgodbo in napol odprtim svetom prava poslastica, saj bo takrat založnik 2K končno izdal izjemno pričakovano predelavo Mafia: Definitive Edition. Ta bi morala originalno iziti konec avgusta, a se je založnik odločil prestaviti izid na 25. september. Razočaranje igralcev je bilo ob tej novici otipljivo, a 2K jih je pomiril in napovedal nov igralni napovednik. Ta dan je končno napočil in spodaj si lahko ogledate 15 minut dolg igralni napovednik.

Kakor lahko vidite bo nova Mafia vsebovala naravnost čudovito podobo. Založnik se je sicer odločil predelati vse tri izdane dele serije, ampak Mafia 2 in 3 sta dobili samo malček izboljšano podobo (tretji del še tega ne in po zadnjih informacijah “nova” verzija deluje slabše od izvirnika), medtem ko bo Mafia: Definitive Edition predelana od temeljev navzgor. Karakterji bodo sedaj vsebovali verne obrazne animacije, stopnja podrobnosti in tekstur pa ostareli original prenese na naslednji vizualni nivo.

Kakor vidimo v posnetku bo Definitive Edition ohranila vse prvine izvirnika. Tu so dolge vmesne sekvence, streljanje s Tommy brzostrelko ter vožnja bolida po dirkalni stezi, ki je bila v originalu tako težka, da je moral razvijalec naknadno izdati popravek, ki je naredil dirko opcijsko. Novi so motocikli, dobili pa bomo tudi nove dele mesta, ki naj bi ostali verni originalu.

Glavnina posnetka je namenjena misiji “Trip to the Country”, v kateri se odpravimo na sprva nedolžno izmenjavo dobrin na kmetiji, ki pa se nato izkaže za zasedo. Streljanja je ogromno, vidimo pa lahko tudi slastne vremenske učinke.

Predelavo si lahko že prednaročite na Steamu, kjer vas bo obrala za 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime