Prihajajo v 5. sezono Call of Duty: Warzona vlaki?

V Warzone svetu že dolgo krožijo govorice okoli 5. sezone in spletna stran VGC je v tem pogledu pridobila najbolj verodostojne informacije. Glede na njihove vire bo nova sezona v igro vpeljala tematiko hladne vojne in Warzone se bo tako poskušal odmakniti od trenutno aktualnega naslova COD naslova Modern Warfare.

To je zanimiva taktika, saj zadnje informacije kažejo na to, da bo naslednji COD naslov prišel iz odvrtka Black Ops, ki se bo tokrat preselil v obdobje hladne vojne. VGC viri prav tako navajajo, da bodo mape prenovljene in da se bodo na njih pojavili vlaki, ki naj bi krožili skozi okolico in tako poskrbeli za bolj razgibano dogajanje. Vlaki so postali čudno popularni v večigralskih igrah, saj imata svoje battle royale streljačini PUBG in Apex Legends, tako da se vpeljavi tirnic na mapo Verdansk niti ne bi pretirano čudili.

To je včeraj tudi potrdil znani Call of Duty streamer CharlieIntel, kateremu naj bi razvijalec Infinity Ward poslal kratki dražilnik za 5. sezono. Posnetek je podelil na svojem Twitter profilu, a tam je kvaliteta videa katastrofalna, tako da vam raje spodaj prilagamo YouTube povezavo.

Kot lahko vidite je slika precej zrnata, kar zna morda namigovati na tiste res osnovne kamere iz obdobja hladne vojne. Video je posnet iz vlaka, ki ga preleti helikopter, slišimo pa lahko tudi zvočno sireno vlaka. Najbolj zanimiv je datum, ki ga lahko vidimo zgoraj. 5. avgusta nas tako bodisi čaka več informacij glede 5. sezone ali pa nas zna razvijalec presenetiti in posodobiti igro na novo sezono. Za vsak primer se pripravite, saj vas ob primeru posodobitve čaka vnovično prenašanje gigabajtov podatkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime