Samurai Jack: Battle Through Time dobil datum izida

Samurai Jack se vrača. Žal ne na naše televizijske sprejemnike, saj je tam serija svoje življenje zaključila leta 2017, ampak na naše konzole in PC-je. Igra Battle Through Time je bila najavljena že nekaj časa nazaj, žal pa nam ne založnik ne razvijalec nista želela sporočiti datuma izida.

Ugibanja je sedaj konec, saj smo včeraj dobili nov napovednik, ta pa je tudi začrtal datum izida. Na Samurai Jack: Battle Through Time ne bomo čakali dolgo, saj bomo lahko igro zagnali že 21. avgusta, izšla pa bo za PC (Steam in Epic Games), PlayStation 4, Xbox One in tudi Nintendo Switch.

Dobra novica je, da to ne bo nek poceni izdelek, iz katerega bodo poskušali vampirsko izsesati denar. Razvijalec Solei Games je k sodelovanju povabil originalnega ustvarjalca Genndyja Tartakovskyja, temu pa se je pridružil tudi glavni pisec originalne serije Darrick Bachman.

Zgodba pravi, da se je Jack ujel v alternativno vesolje, tam pa mu je pot zopet prekrižal njegov večni sovražnik Aku. Oba čaka še finalni spopad, Jack pa bo moral zbrati znane pomagače iz serije in skupaj si bodo poskušali izboriti pot nazaj domov.

Battle Through Time nosi čudovito grafično podobo in morda bo dobra prodaja privedla do ponovnega zagona TV serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime