Yakuza: Like a Dragon prihaja novembra v angleško govoreči svet

Yakuza: Like a Dragon je že sedmi del Yakuza franšize, ki je bila na začetku najbolj popularna na Japonskem, v zadnjih letih pa se je serija priljubila tudi angleško govorečim igralcem. Založnik SEGA je začel prehodne dele predelovati za PC, tja pa bo prispel tudi zadnji del Like a Dragon, s katerim se lahko Japonci že nekaj časa zabavajo.

To bo šele drugi naslov iz Yakuza serije, pri katerem bodo za dialoge poskrbeli angleški govorci, tako da ne bomo samo brali tihih dialogov. Dobra novica je, da bo v igri glas lika Masumija Arakawe prispeval znani igralec George Takei.

Sedmica se precej razlikuje od prejšnjih delov franšize. Igrali bomo vlogo povsem novega protagonista Ichibana Kasuge, ki se bo zapletel v mrežo japonske mafije. Čaka vas veliko raziskovanja in pretepanja, ravno bojni sistem pa je največja sprememba v primerjavi s predhodnimi deli. Vse Yakuze do sedaj so namreč slonele na dokaj preprostem sistemu akcijskega pretepanja, kjer smo vsake toliko sprožili kakšno posebno potezo ter za vihtenje uporabili nora orožja tipa kolo. Vsa ta norija se vrača tudi v Like a Dragon, le da bo tokrat bojevanje potekalo v poteznem načinu.

Yakuza: Like a Dragon prihaja novembra na PC, PlayStation 4 in Xbox One. Razvijalec Ryu Ga Gotoku Studio je potrdil, da se bo igra pojavila tudi na konzolah naslednje generacije, vendar bo Xbox Series X svojo različico dobil že decembra, za PlayStation 5 predelavo pa bo potrebno počakati malce dlje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime