FIFA 21 dobila prvi igralni napovednik

Včeraj smo pisali o uradno izbranem nogometašu, ki bo krasil naslovnice prihajajoče nogometne igre FIFA 21. To bo 21-letni Kylian Mbappé, ta nogometaš pa je tudi močno prisoten tudi v prvem igralnem napovedniku, ki smo ga prav tako dobili včeraj.

FIFA 21 obljublja bolj realistične igralce in naše veščine bodo tokrat štele veliko več. Novost “Agile Dribbling” bo denimo stavila na hitre noge v situacijah ena-na-ena, kjer se bo izkazala natančnost in odzivnost nadzora nad žogo. Tu bodo na površje priplavali tudi novi triki pri preigravanju, ki vam bodo omogočili spektakularne poteze in tako se boste z agilnim igralcem lahko hitro izognili obrambi.

Nov je tudi sistem pozicioniranja igralcev, saj bodo virtualni nogometaši veliko bolj opravljali svoje naloge. Tisti najboljši napadalci bodo vseskozi držali zadnji centimeter pred obrambno linijo, organizatorji igre bodo bolje izkoriščali prostor, defenzivni igralci pa bodo hitreje prestrezali žoge in tako bodo konstanto motili vaše napade.

EA obljublja tudi predelan sistem kariere, ki bo tokrat omogočal veliko večji nadzor nad ekipo. Na voljo boste imeli možnost, da iz kakšne tekme svojega nogometaša potegnete ven in raje gledate simulirani potek tekme brez vaše prisotnosti. Takrat bo igra preklopila na pogled, ki je znan vsakemu poznavalcu serije Football Manager in lepo je videti, da se je založnik končno zganil in upošteval želje igralcev, ki že več let vzklikajo o prenovi kariernega načina. Prisoten bo tudi nov način zgodbe, imenovan The Debut, kjer bo eno od vlog igral brazilski nogometaš Kaka.

Vrača se tudi ulični nogomet VOLTA, ki bo tokrat dodal nove lokacije, kot sta Dubai in Milan, VOLTA Squads pa vam bo omogočal spletno igranje 5v5.

Ultimate Team ostaja nespremenjen, boste pa po novem ta način igrali sodelovalno skupaj s prijatelji v načinu FUT Co-Op.

FIFA 21 prihaja na PC, PlayStation 4 in Xbox One 9. oktobra, naslednje leto pa bomo dobili tudi nadgrajeno različico za konzoli Xbox Series X in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime