Grozljivka The Medium z novim napovednikom

Te dni bi hudo prav prišla kakšna dobra srhljivka. Resident Evil igre so dobre, ampak se bolj zanašajo na tisto grozljivost, ki izhaja iz raztrganih trupel in krvavega kapljanja zombijev, medtem ko se hranijo s človeškimi priboljški, a človek bi si včasih želel nekaj bolj subtilnega. Silent Hill serija je bila perfekten primer srhljivk, žal pa založnik Konami nikakor noče oboževalcem privoščiti novega zalogaja te franšize.

K sreči je tu razvijalec Bloober Team, ki že nekaj časa dela na novem projektu The Medium, o katerem pa ni veliko znano. Vemo, da bomo igrali dekle z imenom Marianne, ki ima nadnaravne sposobnosti videnja. Punca bo tako lahko prehajala med dvema različnima dimenzijama in v vsaki od njih bo lahko izkoriščala posebne sposobnosti. Kaj točno so te, še ni bilo razkrito, bo zagotovo v drugi dimenziji imela bolj napredne sposobnosti kot pa v naši dolgočasni resničnosti.

The Medium bo narejen za konzolo Xbox Series X, kar je razvijalcem omogočilo, da v igro vpeljejo zanimive igralne prvine. Nova konzola bo denimo omogočala instantno prehajanje med dvema dimenzijama, očitno pa bosta lahko hkrati obstajali kar obe hkrati.

Igra bo izšla konec tega leta ob izidu konzole Xbox Series X, dobra novica pa je tudi, da bo za zvočno spremljavo poskrbel skladatelj Akira Yamaoka, ki je svoj talent zarisal pri prej omenjeni seriji Silent Hill.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime