Novi Fable uradno v razvoju

Zdi se mi, da včasih kakšen založnik izda napovednik samo zato, da bi končno utišal vzklikanje oboževalske baze. Eden takšnih primerov je napovednik za igro The Elder Scrolls 6, ki ni pokazal prav ničesar in njegov edini namen je bil, da Bethesda pove oboževalcem: “Da, delamo na njem, zdaj pa nam dajte že mir.”

Enak občutek sem dobil ob včerajšnji najavi novega dela Fable serije, o katerem se je govorilo že nekaj časa. Microsoft je prikazal napovednik in tako potrdil razvoj igre, na njej pa dela razvijalec PlayGround Games, ki želi malce pretegniti svoja krila in izdelati še kaj drugega, kot pa nove dele Forza serije.

Napovednik nam pokaže letečo vilo, ki jo nato poje žaba. V daljini lahko vidimo gozdno okolico z velikim mestom v sredini, kar zna namigovati na odprt svet v Fable vesolju. Lačna žaba tudi namiguje, da bo Fable ostal prisrčno fantazijski in da se ne bo jemal preveč resno. Glede na to, da novi del ne vsebuje številke, bomo očitno dobili popoln preporod serije, ki je svoj zadnji pravi del dobila leta 2010.

Datuma izida nimamo, vemo pa, da se bo igra pojavila na PC-ju in konzoli Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime