Uncle Stan, odvrtek serije The Office, je na Kickstarterju zbral preko 300.000 $

Serijo The Office lahko brez večjih pomislekov uvrstimo v vrste tistih brezčasnih izdelkov, ki jih lahko pogledamo večkrat, pa se jih vseeno ne bomo naveličali. Serija je svoje življenje začela kot britanski televizijski izdelek, a tisti preboj med klasike ji je uspel šele z ameriško verzijo, v kateri je glavno vlogo prevzel Steve Carell.

Čeprav ob omembi imena The Office najprej pomislimo na nerodnega Michaela, je njegovo pisarno sestavljala še četa drugih zanimiv likov. Jim, Pam, Ryan, Creed, Angela, Stanley, Dwight, Andy, Kevin, Meridith in Kelly so imena, ki jih lahko naštejem takoj iz glave. Ah, vidim, da sem pozabil na Tobyja, ampak njega itak nihče ne pogreša.

Igralec Leslie David Baker, ki je v Pisarni upodobil lik Stanleyja, se je odločil, da je čas, da se njegov lik zopet vrne na televizijske zaslone. Zato se je napotil na Kickstarter postaviti kampanjo za novo serijo Uncle Stan, ta pa bi sledila avanturam Stanleyja, potem ko se je po letih pridnega dela upokojil in se odpravil na Florido, kjer je dobil tisto, kar je vedno želel: mir.

Zgodba tega novega odvrtka pravi, da je njegov nečak zašel v težave in je za pomoč zaprosil svojega strica. Nergavi Stanley je tako moral zapustiti upokojitev in se odpravi pomagat svojemu nesrečnemu družinskemu članu.

David je ob najavi Kicstarter kampanje povedal, da ima Stanley veliko več osebnosti, kot je bila prikazana v seriji. V The Office smo dobili samo kratek vpogled v njegovo življenje med delom, doma pa je bil popolnoma druga oseba.

Kickstarterjeva kampanja zahteva 300.000 $, pred kratkim pa je projekt tudi presegel zadani cilj. Na voljo imajo še dva tedna, zbrani denar pa bo namenjen produkciji pilota, preko katerega upajo, da bodo nabrali dovolj zanimanja iz strani kakšne pretočne platforme tipa Netflix, ki bi potem naročil celo sezono.

David in ekipa imata velike načrte, saj želijo v serijo povabiti tudi kakšnega starega člana The Office ekipe. To je super, čeprav se bojim, da Stanley lahko deluje samo kot stranski lik in preprosto ni dovolj zanimiv, da bi nosil celotno serijo na svojih plečih. Tako se je pokazalo tudi med produkcijo serije The Office, ko naj bi lik Dwighta dobil svoj odvrtek The Farm, a gledalci nad pilotno sezono niso bili navdušeni, tako da televizijska mreža na koncu ni blagoslovila projekta.

Če se vam kolca po sveži Pisarniški vsebini, potem lahko uho vržete na podcast Office Ladies, kjer igralki Jenna Fischer in Angela Kinsey razložita svoje dogodivščine iz snemanja in zraven povesta marsikatero zanimivost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime