Doritos promocija po nesreči razkrila Call of Duty Black Ops: Cold War

Založnik Activision ne bo zavrgel svoje tradicije in tudi letos bomo pričakali povsem novo Call of Duty igro. Čeprav uradno še ni nič potrjeno, kažejo vsi znaki na nov naslov v seriji Black Ops, ta pa naj bi se tokrat dogajal v obdobju hladne vojne.

Nedavno razkriti skrivnostni naslov The Red Door je praktično potrdil vse te govorice, videli pa smo tudi, da bo glavno vlogo v novi igri igrala ameriška centralna obveščevalna agencija, bolj znana pod kratico CIA. Activision kljub tem močnim virom še vedno ni ničesar uradno napovedal in več kot očitno nameravajo igralce presenetiti z nenadno napovedjo.

Vendar pa se jim je presenečenje izjalovilo, saj so na splet ušle predčasne informacije. Tokrat je krivec Doritos, ki ga poznamo predvsem po slastnih čipsih in očitno je firma stopila v sodelovanje z Activisionom. Vsak igralec bo namreč z nakupom vrečke njihovega čipsa odklenil 2 XP-ja, ki jih bo lahko uporabil v večigralstvu. Kakor vidimo iz slike promocije, bo novi Call of Duty nosil podnaslov Cold War, kar potrjuje vsa ugibanja.

Promocija naj bi tekla med 5. in 31. oktobrom, kar je precej velik namig, da zna Cold War iziti v tem časovnem okvirju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime