Fall Guys je presenetljivi hit poletja

Ste slišali za igro Fall Guys? Nihče vam ne bi zameril, če ne, saj zanjo nisem slišal niti jaz, pa bi moral biti tisti, ki bi moral za takšne stvari vedeti, še preden se sploh zgodijo.

Vendar pa so drugje po svetu za Fall Guys vsekakor slišali, kar je dokazal tudi pretekli vikend. Igra je namreč stopila v zaprt beta preizkus in gledalci so množično hiteli gledat eno od bolj unikatnih battle royal formul. Streamerji so pridno podeljevali ključe do zaprtega beta dostopa, razvijalec Mediatonic pa je komaj dohiteval povpraševanje. Fall Guys se je tako hitro začel povzpenjati po lestvici priljubljenosti in na Twitchu me je za kratek čas uspelo priplezati na prvo mesto in premagati titane tipa Fortnite in League of Legends.

Zadeva je hitro postala popularna tudi na Steamu in naval novih igralcev je poskrbel, da se je Fall Guys pojavil na šestem mestu najbolj igranih. To je za takšen mali projekt seveda izjemen uspeh, kar je tudi potrdil razvijalec na Twitterju. Beta preizkusa je bilo konec v nedeljo, tako da je Fall Guys hitro zdrsnil po lestvici navzdol, a razvijalec že namiguje na nov beta preizkus, ki naj bi se zgodil prihajajoči konec tedna.

Fall Guys je popularen predvsem zaradi svoje relativne preprostosti in huronske zabavnosti. Na eni mapi se zbere 60 sodelujočih, ki se potem podajo na dirko skozi različne ovire in najboljši napredujejo po rundah, dokler na koncu ne ostane samo en zmagovalec. Omogočeno je tudi sodelovalno igranje, ob izidu pa bo na voljo 30 tekmovalnih stez.

Datum izida ni več daleč, saj bo Fall Guys izšel na Steamu že 4. avgusta, zanj pa zahtevajo 19,99 €. Hmm morda dobra igra za preigravanje kakšne slovenske streamerske zvezde, ki bi si želela zmago na našem tekmovanju TOP slovenski YouTuber?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime