World of Warcraft ne bo izšel za konzole

Vsi dobro vemo, da je prihod konzol naslednje generacije že skoraj pred vrati in to povleče za seboj en kup govoric in nesmislov, ki se kuhajo v glavah igralcev. Eden od teh je prihod World Of Warcrafta za konzole, kar izhaja iz dejstva, da bo igra s Shadowlands dodatkom dobila podporo za kontrolerje. Igralci so takoj začeli ugibati, ali nemara to pomeni tudi predelavo za konzole, kar je dodatno podžgalo eno odkritje na Twitterju.

Gematsku poroča predvsem o japonskih igrah, na spletu pa so po naključju odkrili starostno oznako za World of Warcraft na Xbox Series X.

Žal pa upanje ni dolgo gorelo, saj je Blizzard hitro zatrl govorico in izjavil, da trenutno nimajo načrtov za predelavo World of Warcrafta za druge sisteme in da je ta vnos iz strani brazilskega ministrstva napačen. To je tudi razvidno iz posodobljenega vnosa, kjer lahko vidimo, da je Xbox Series X oznaka izginila. Žal boste konzolaši tako ostali brez svojega Azeroth zalogaja, a morda se Blizzard v prihodnosti premisli.

Niso pa vse slabe novice. Novi dodatek Shadowlands je trenutno v beta testiranju, izid razširitve pa se pričakuje za jesen 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime