Lockdown #2 – glasujete za letošnje spletne turnirje z bogatimi nagradami!

Posodobitev 22.8.2020! Z veseljem najavljamo, da potekajo dogovori za nekaj povsem novega in drugačnega zato bomo turnirje premaknili na Oktober, več info bo sledilo kmalu! Hvala za razumevanje.

Naš pretekli dogodek spletnih turnirjev Lockdown je bil neverjetno popularen, zato smo se odločili, da ne bomo počivali na lovorikah zmage in se spravili organizirati novo serijo turnirjev.

Pristopa ne nameravamo bistveno spreminjati in ker koronavirus od zadnjega turnirja še ni rekel zadnje besede, bo tudi tokrat tekmovanje potekalo samo preko spleta. A spletna udeležba pomeni samo še več udeležbe in saj poznate stari pregovor: “Več nas je, raje se imamo!” Udeležba prejšnjega turnirja je znašala 1476 igralcev in prepričani smo, da bomo ta rekord tokrat še presegli!

Tudi tokrat pa potrebujemo vašo pomoč. Ti turnirji so organizirani za vas, zato je tudi prav, da igrate pri njih največjo vlogo. Zato bo od vas odvisno prav vse: katere igre bomo igrali, koliko nas bo in navsezadnje tudi kakšna bo količina nagrad.

Spodaj izberite svojo najljubšo igro in ji oddajte glas podpore. To bo pomembno vplivalo na turnir, saj bomo izpeljali tekmovanje samo iz tistih iger, ki bodo nabrale najvišje število glasov. Glasovi bodo odločali tudi o številu nagrad, tako imamo za vas preprosto formulo: več glasov = večje število nagrad. H glasovanju tako povabite še svoje prijatelje, saj boste samo tako lahko povečali svoj nagradni izkupiček.

Glasovanja bo konec 15.8.2020, tekmovanje pa bo nato potekalo med 1. in 20 septembrom. Tako kot pri prvem turnirju bo tudi tokrat poskrbljeno za lepe in privlačne nagrade iz strani naših partnerjev, te pa bomo najavili naknadno.

Spodaj lahko oddate glas, s klikom na gumb “Naroči se” pa se boste naročili tudi na prejemanje obvestil glede začetkov turnirjev.

Glasovanje je zaključeno!

Vzporedno že poteka tudi tekmovanje TOP YouTuber Slovenije 2020, za katerega še vedno sprejemamo prijave!

Ne zamudite HOPsi turnirjev! Naročite se na naša obvestila in bodite vedno na tekočem o aktualnem dogajanju! Na našem forumu vas čaka tudi aktualna tema, kjer lahko objavite svoje tekmovanje ali pa nam zastavite kakšno vprašanje glede Lockdown #2 turnirja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime