New World bo 30. julija opravil novo testiranje strežnikov

New World je nov as v MMORPG žanru, katerega je datum izida Amazon Studios preložil za skoraj celo leto. Kar je seveda razočaralo marsikoga, ki že dolgo upajo na malce drugačno MMO izkušnjo, katera ne vsebuje vilincov, orkov, škratov in pand.

Amazon Studios kljub prestavljenemu izidu ne bo prenehal s testiranjem igre, v katero bodo povabljeni tudi sami igralci. Napovedali so novo testiranje, preko katerega bodo preizkusili zmogljivost strežnikov, vanj pa bodo povabili naključne igralce, ki so igro prednaročili pred 26. julijem. Povedali so, da bodo v avgustu naredili še eno testiranje za vse tiste, ki so prednaročili igro pred 9. julijem. Zgodnje preizkušanje igre je kot nekakšna zahvala vsem prednaročnikom in tistim, ki so igro preizkusili v alfa stanju. Dobra novica je tudi, da testerji ne bodo omejeni pri deljenju vsebine in lahko se bo snemalo, delalo slike zaslone – skratka vse, kar prikaže igro v trenutnem stanju.

Steam prednaročniki ne bodo dobili e-pošte z vsemi podrobnostmi o testiranju. Treba si bo pogledati stran skupnosti na Steamu. Amazon prednaročniki pa bodo dobili e-pošto s Steam ključem in vsemi podrobnostmi o testiranju.

New World bo izšel šele nekje v letu 2021, kar pomeni, da je več kot dovolj časa za še kup dodatnih beta dostopov, ki se bodo gotovo zgodili skozi razvoj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime