Epic Games trgovina je končno začela dobivati dosežke

Digitalna trgovina Epic Games je dokazala, da ni samo muha enodnevnica in da bo še dolgo ostala na PC trgu. Čeprav zadeva po funkcijah nikakor ni primerljiva z vodilnim Steamom, a razvijalec počasi dodaja novo vsebino in platforma se dejansko izboljšuje. Njihova začrtana pot pridno dosega cilje in naslednji zastavljeni gol je implementacija dosežkov oz. Achievementov.

Nekateri uporabniki so opazili, da so se ti dosežki že začeli pojavljati v igrah in to je objavila tudi trgovina na svoje uradnem Twitter profilu. Vendar pa ni zadeva razširjena po vseh naslovih, ampak je za zdaj omejena samo na igro Ark: Survival Evolved. Še vedno pa je to spodbudna novica in zagotovo lahko kmalu pričakujemo podporo tudi za ostale igre.

Po dosežkih namerava razvijalec vpeljati tudi podporo za modifikacije, kar je trenutno ena večjih pomanjkljivosti platforme, bodo pa za to vsekakor morali v svoje vrste privabiti igre založnika Bethesda. Sumimo tudi, da razvijalec pospešeno dela na dodajanju funkcij zaradi svojega nedavnega partnerstva s Sonyjem, ki zna ravno na njihovo platformo pripeljati kakšne svoje PlayStation 4 ekskluzive.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime