Splinter Cell se vrača ampak v obliki animirane serije za Netflix

Zadnji Splinter Cell, podnaslovljen Blacklist, je izšel pred sedmimi leti in vse od takrat Ubisoft konstantno namiguje na nov del franšize, po forumih pa neprestano krožijo govorice o obuditvi serije. Od vsega skupaj ni bilo do sedaj nič in založnik je Sam Fisherja do sedaj prikazal samo kot stranskega lika v drugih igrah tipa Ghost Recon, vidno vlogo pa bo igral tudi v prihajajočem mobilnem naslovu Elite Tactics.

Spletna stran Variety je zdaj iz dobrih virov pridobila informacije, da se tiha ninja res vrača, a žal ne v obliki nove igre. Ubisoft naj bi podpisal pogodbo z Netflixom in naročil 2. sezoni nove animirane serije Splinter Cell.

Podrobnosti so skope, a zadevo naj bi spisal Derek Kolstad, ki je znan po svojem scenariju za filmsko franšizo John Wick. Derek je očitno pošteno zagrabil za igričarske licence, saj med drugim dela še na Hitman seriji za Hulu, My Friend Pedro seriji ter filmu iz franšize Just Cause.

Vse skupaj naj bi prejeli 16 epizod, več informacij pa za zdaj še ni znanih. Če govorice držijo, potem res upamo, da bo za glasovno podajanje poskrbel originalni igralec Michael Ironside in da zna morda potencialna serija pomeniti tudi izid nove igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime