Halo Infinite večigralstvo bo brezplačno za vse igralce

Halo Infinite ob svoji predstavitvi ni navdušil igralcev, publika pa je bila poleg tega precej zaskrbljena, saj razvijalec 343 Industries ni prikazal prav nobenega posnetka iz večigralstva. Halo serija namreč ni znana samo po svoji zgodbi, ampak tudi zabavni medmrežni izkušnji, zato so igralci nestrpno pričakovali nove novice glede tega vidika igre.

Res je, da so današnji časi za za razvoj večigralske skupnosti precej drugačni kot pa nekdaj. Če želiš uspeti v teh vodah, preprosto moraš ponuditi svojo igro brezplačno. Te lekcije se je skozi leta naučil tudi pogoltni Activision s svojo serijo Call of Duty in očitno je ta učna izkušnja prispela tudi do Microsofta.

Razodetje se je naprej pokazalo na spletni strani trgovine Smyths Toys Superstores, kjer se je pojavil na videz povsem običajni oglas za igro Halo Infinite. A pozorne oči so lahko v besedilo videle eno nenavadno lastnost, kjer je napisan stavek “Uživajte v brezplačni večigralski izkušnji.” Promocijska objava je bila nato umaknjena, a je stala dovolj dolgo, da so se igralci začeli spraševati o verodostojnosti reklame.

Maček je ušel iz žaklja in razvijalcu ni ostalo drugega, kot pa da uradno prizna, da bo Halo Infinite večigralstvo ločeno od polne igre in bo povsem brezplačno. Poleg tega se lahko igralci veselijo vrhunske optimizacije, saj bo naslov tudi na Xbox Series X tekel pri 120 sličicah na sekundo.

343 Industries je v svojem obsežnem blog prispevku priznal, da jih čaka še nekaj dela na vizualni predstavitvi. Priznali so nekatere kritike oboževalcev in se z njimi deloma strinjajo. Povedali so še, da je bil predstavitveni igralni posnetek zastarel in da je še veliko stvari v procesu ustvarjanja. Ob izidu, ki se bo zgodil decembra letos, nas bo pričakala povsem drugačna izkušnja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime