Netflix dela Beyond Good & Evil film

Netflix je očitno ugotovil, da se da licence iger predelati v filmske in serijske oblike in da jih bodo ljudje dejansko gledali. The Witcher je odličen primer te taktike (dobro, zgodba sledi knjigam, a če ne bi bil The Witcher 3 taka uspešnica, potem ne bi bilo tudi serije), v izdelavi pa so še drugi projekti, kot sta denimo Dragon’s Dogma in Cuphead.

Pretočni servis je sedaj očitno stopil v partnerstvo s francoskim založnikom Ubisoftom. Samo nekaj dni nazaj smo pisali o morebitni Splinter Cell seriji, spletna stran Hollywood Reporter pa je nedavno objavila članek, kjer naj bi na Beyond Good & Evil filmu delal režiser Rob Letterman, ki je nazadnje spočel film Detective Pikachu.

Za produkcijo bosta poskrbela Jason Altman in Margaret Boykin, Netflix pa je na Twitterju tudi uradno potrdil obstoj tega projekta. Žal pa je to praktično vse, kar vemo o tej adaptaciji, tako da bomo na izid morali zagotovo počakati še nekaj let.

Beyond Good & Evil je zame čudna franšiza, saj o njej ne vem ničesar konkretnega. Zamudil sem igranje originala iz leta 2003, drugi del pa je v razvoju že 13 let in še ni videti, da ga bomo kmalu dobili. Zadnji posnetek smo dobili pred dvema letoma in vem samo, da bo šlo za neko vesoljsko avanturo s frajersko opico in jeznim prašičem, zgodba pa se bo dogajala še pred dogodki iz prvega dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime