Project CARS 3 dobil nove igralne posnetke

Dirkanje z avtomobili je te dni povsem drugače kot pa nekaj let nazaj. Zdi se, da vsi želijo zapeljati razvoj iger v smer Forze, včasih pa so prevladovale arkadne zadeve tipa Need for Speed in realistične dirkačine kot so rFactor.

Nedavno smo pisali o prvem igralnem posnetku igre Dirt 5, v izdelavi pa je še en soroden projekt z imenom Project CARS 3. Pri obeh je založnik Codemasters, le da se razlikujeta razvijalca. Za Project CARS 3 bo poskrbel Slightly Mad Studios in za tretji del načrtujejo kar nekaj večjih zanimivosti.

Igralce čaka preko 200 elitnih avtomobilov in 140 različnih prog. Na voljo bodo posamezne hitre dirke in pa kariera. Seveda bomo lahko svoje štirikolesnike opremljali z različnimi barvami ter drugo opremo, kostumizirali pa bomo lahko našega voznika.

Igralce čaka tudi nadgrajena umetna pamet in dinamično izmenjavanje dneva in noči. Vremenski učinki bodo prav tako naključni in dež bo lepo oškropil naša vetrobranska stekla in mokra steza bo seveda poskrbela za hitro izgubo nadzora nad vozilom. Če se boste kam zaleteli, potem boste lahko gledali realistično upogibanje pločevine in luknjanje gum.

Project CARS 3 bo ob izidu podpiral tudi VR igranje in 12K teksture.

Izid je načrtovan že za 28. avgust.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime