Call of Duty: Warzone – 5. sezona dobila napovednik in čas izida

Založnik Activision je za svojo serijo iger Call of Duty izumil zanimivo strategijo. Namreč vsi napovedniki izidejo nenadoma, zraven pa dobimo napoved izida, ki je velikokrat v naslednjih nekaj dneh. To Blitzkrieg strategijo so uporabili ob napovedi brezplačne večigralske izkušnje Warzone in enako so storili včeraj, ko so na splet nenadoma izpustili nov napovednik za 5. sezono.

Vzdušni video prikaže, kako se na strehi stadiona znajde nekaj operativcev in ti nastavijo nekaj eksplozivnih teles. Bombe počijo, streha se zruši in končno se bomo lahko spustili v notranjost stavbe.

Ni pa stadion edina novost prihajajoče sezone. Razvijalec nas je že prej dražil z vlakom in v novem napovedniku ga končno lahko vidimo, kako pridno kroži po mapi. Vlak bo zagotovo poskrbel za razgibane in napete obračune in je dober način, da na mapo prineseš nekaj novega življenja.

Novosti bo deležen tudi Modern Warfare. Igralci se lahko veselijo dveh novih map: Suldal Harbor in Petrov Oil Rig. Obe sta namenjeni 6v6 spopadom, igralci pa se lahko veselijo tudi nove Ground War mape, ki prihaja iz Warzona: Verdansk International Airport. Tudi Gunfight igralni način bo dobil novo mapo Livestock, tako da boste Modern Warfare igralci v bistvu dobili več vsebine kot pa vaši Warzone bratje.

Za igranje nove sezone ne boste čakali dolgo. Izid je namreč napovedan za 5. avgust ob 8.00 zjutraj. Kot vedno se pripravite na pošteno velikost, ki jo je razvijalec Infinity Ward tudi potrdil na Twitterju. Dobra novica pa je, da bo posodobitev skrivala tudi nekaj optimizacij in tako naj bi bili naslednji popravki precej manjši. Govorice pravijo, da bo za PC treba prenesti 36 GB, za Xbox One 30 GB in PlayStation 4 24 GB. A te številke vzemite z rezervo, saj so nekateri igralci na PlayStation 4 že dobili dostop do posodobitve, ki je znašala 36 GB.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime