EA za danes pripravlja prenos v živo, ki bo pokazal prvi večji igralni posnetek igre FIFA 21

Še malo in na svoje konzole in PC-je bomo lahko naložili povsem novo izdajo igre FIFA, ki za letos obljublja več kot pa samo posodobitev nabora nogometnih ekip. FIFA 21 bo namreč veliko postorila na umetni inteligenci ter tako poskrbela za bolj realistično obnašanje nogometašev, zraven pa bo spremenila tudi svoj karierni način, ki bo po novem veliko bolj dinamičen in odziven na naše poteze.

Kaj vse nas čaka v novem poglavju nogometne sage si lahko preberete v našem prejšnjem članku, tam pa si lahko ogledate tudi prvi igralni posnetek. Ta pokaže bore malo in še največ boste gledali 21-letnega asa Kyliana Mbappéja, ki bo letos tudi krasil naslovnice igre. Letošnja FIFA bo malce drugačna od predhodnih, saj nas konec leta čaka izid novih konzol. PC-jaši bomo tako dobili enako verzijo igre kot na PlayStation 4 in Xbox One, bolj napredna inačica pa izide naslednje leto za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X.

Založnik EA se je odločil, da je napočil skrajni čas, da nam igro malce bolj podrobno predstavi. Zato nas bo danes ob 17.00 pričakal obsežen igralni napovednik, ki nam bo podrobneje predstavil nove igralne sisteme, upamo pa tudi, da bomo dobili vpogled v grafično podobo različice, ki jo bodo preigravali lastniki konzol naslednje generacije.

Prenos v živo si boste lahko ogledali preko spodnje YouTube povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime