Nova PlayStation konferenca napovedana za četrtek – ta se bo osredotočila na prihajajoče igre za konzolo PlayStation 4

Sony se pripravlja za lansiranje svoje nove konzole PlayStation 5 in jasno je, da gre večina naporov glede oglaševanja v smer novega izdelka. Vendar pa je zmotno prepričanje, da bo PlayStation 4 konec leta kar nenadoma umrl, saj bo zanj izšlo še kar nekaj naslovov in ti bodo izhajali tudi še vsaj naslednje leto. Res je, da je bil Ghost of Tsushima zadnja večja ekskluziva, a konzola bo dobila še cel kup iger iz strani drugih razvijalcev.

Ravno zato je Sony napovedal novo konferenco State of Play, ki se bo osredotočila na prihajajoče igre za PS4. Podjetje je ob oznanitvi jasno najavilo, da ta predstavitev ne bo vsebovala nobenih večjih iger za PlayStation 5, si bomo pa lahko na kratko ogledali nekatere manjše indie naslove, ki bodo izšle za konzolo naslednje generacije.

Kaj bomo torej videli? Možnosti je ogromno, saj bomo še letos dobili igre, kot so Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla, Star Wars: Squadrons, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, novo Avengers igro ter tudi Cyberpunk 2077. Slednje igre sicer ni pričakovati, saj ima očitno razvijalec CDPR podpisano pogodbo z Microsoftom in bomo nove posnetke bržkone videli samo na njihovi konferenci.

State of Play si bomo lahko ogledali v četrtek, 6. avgusta, ob 22.00, prenos v živo pa vas bo pričakal na uradnem YouTube kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime