FIFA 21 dobila prvi pravi igralni posnetek

Včeraj smo vam obljubili predstavitev prvega pravega igralnega posnetka novega poglavja FIFA serije in založnik EA je svojo obljubo tudi obdržal. V živo smo si lahko ogledali 3 minute igranja in jasno je, da razvijalec ne namerava pretirano spreminjati formule, ampak to samo nadgraditi.

Kar je najbolj izpostavljeno v novi verziji je sam nadzor nogometašev. Ta bo tokrat močno bolj natančen in dinamičen, kar bo igralcem omogočalo, da res pokažejo svoj razpon preigravanja. Na voljo bodo nove animacije, igralci pa se bodo tokrat bolj verno zapodili za ponorelo žogo. Pri tem bo pomagal tudi prenovljen sistem fizike, ki bo poskrbel za bolj realno odzivanje telesc nogometašev med prekrški ali pa pri prevzemanju žoge.

Izboljšana bo tudi umetna inteligenca, tako da se boste lahko med napadanjem bolje zanesli na pomoč računalnika. Prav tako se bodo igralci bolj verno držali svojih začrtanih nalog. Najboljši napadalci bodo tako pazljivo pazili na skrajno črto prepovedanega položaja, vezisti bodo bolje podajali in branilci bolj napadalno skakali na žogo.

Žal nismo dobili vpogleda v različico igre za konzole naslednje generacije, ki za zdaj ostaja zavita v skrivnost. Pričujoči igralni posnetek je bil narejen za PC, PlayStation 4 in Xbox One konzoli, izid pa je napovedan za 9. oktober.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime