Popularna Pokimane se za nekaj časa poslavlja od streamanja

Popularna Imane Anys, ki jo internetno občinstvo pozna pod imenom Pokimane, je včeraj na Twitterju izdala obsežno pismo, ki je v bistvu služilo kot začasno slovo od njenega medmrežnega življenja.

Pokimane je začela svojo Twitch potovanje leta 2013, ko je preigravala popularni igri League of Legends in Fortnite. Hitro je prerasla v ljubljenko občinstva in donacije so začele deževati iz vseh strani. Punca je skozi leta pridno nabirala nove sledilce in obdržala tudi stare, lani pa je nekaj svojih prispevkov namenila tudi drugim, saj je univerzi v Kaliforniji donirala 50.000 dolarjev.

V svojem včerajšnjem pismu je med drugim povedala, da si ni vzela premora vse odkar je 6 let nazaj opravila maturo. Napočil je čas za dopust, saj si mora napolniti baterije in zraven poskrbeti še za svoje duševno zdravje. Želi se vrniti v svoje prejšnje stanje, ko je delala vsebino z veseljem, za to pa bo najprej potreben en dolg počitek.

Pokimane in njeno delo se morda zdi enostavno in na neki način tudi je. Kdo ne bi nekaj ur na dan igral iger, se pogovarjal o aktualnih temah in zraven služil velike denarce? Vendar pa si kot javna oseba tudi pod velikim pritiskom, saj si neprestano pred kamero in vsak tvoja napačna beseda lahko zbudi orkan neodobravanja in kopanje v kontroverzijah. Pod podobnim pritiskom se je denimo nekaj časa nazaj znašal PewDiePie, ki se je prav tako moral za nekaj časa odklopiti od javnega življenja. Njegov dopust je takrat trajal en mesec in glede na njeno Twitter objavo, tudi njo čaka podobno dolg izostanek.

Tisti, ki si pa želite uspeti v internetni slavi pa ne odlašajte. Naš projekt Top YouTuber Slovenija 2020 še vedno sprejema prijave! Pohitite, saj bomo te nehali sprejemati že čez dober teden, nato pa se bo že začelo glasovanje!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Zdaj se govori da je zgubila še sponzorje
    (HyperX,Post mates) leafy jo je dobro zdelal, ona ni tako nedovžna poglejte si kak video in boste videli kaksna je v resnici (odganja sponzorje od youtuberjev ki naredijo videje na njo)
    Kar se tiče mene kar seješ to zanješ

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime