Watch Dogs: Legion dobil nov igralni posnetek

Watch Dogs Legion je že dobil nekaj igralnih posnetkov in Ubisoft je tudi trdno zakoličil datum izida. Igralci imamo sedaj precej bolj jasno sliko glede tega, kako bo potekalo igranje, včeraj pa je en YouTube uporabnik “Cycu1” izdal tudi povsem nov igralni posnetek, ki prikaže 6 minut novega igranja.

Legion formule predhodnikov ne bo bistveno spreminjal. Zgodba se bo še vedno vrtela okoli hekerske organizacije DedSec, ki jo zastopajo dobri fantje po celem svetu. Žal jih je nekdo v Londonu obtožil grozodejstev in sedaj nam ne ostane drugega, kot pa da vrnemo svojemu cehu zasluženi sloves dobričin ter da zraven za posladek še onemogočimo delovanje zlobne strani.

Tudi naša orodja in pristop pri igranju se ne bodo preveč razlikovali od prejšnjih delov. Še vedno bomo imeli na razpolago svoj vsestranski mobilnik, ki nam bo omogočal hekerske podvige tipa ropanja bančnih računov, ugašanja semaforjev in upravljanje drugih naprav. Temu se bodo po novem pridružili še droni, ki jih bomo lahko ugrabili, prav tako pa je novost rekonstruiranja preteklih dogodkov v AR resničnosti.

Na kar je razvijalec najbolj ponosen je mehanika igranja kot katerikoli prebivalec Londona. V svoje vrte bomo lahko vpoklicali različne ljudi, vsak od njih pa bo imel svoje značilnosti in tudi poklic. To nam bo omogočalo različne pristope za infiltracijo. Zanimiva ideja, čeprav se mi zdi, da ne bo tako dodelana, kakor nam obljublja razvijalec. Eden takšnih primerov je prav v tem videu, ko na koncu s temnopoltim delavcem pridemo na gradbišče, in ko slišimo njegov dialog, se zdi, kot da je igra naključno sparila zvočno podajanje z grafičnim modelom, saj takšnega tona glasu preprosto nisem pričakoval od temnopoltneža. Zaradi tega me drži občutek, da bo igra naključno zgenerirala veliko igralnih karakterjev, kar bo zagotovo pripeljalo do kakšnega bizarnega rezultata.

Watch Dogs Legion izide 29. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime