Diablo Immortal dobil nov igralni napovednik

Ko je razvijalec Blizzard leta 2018 na svojem sejmu BlizzCon najavil igro Diablo Immortal, so ljudje naravnost ponoreli, ampak ne od veselja. Igralci so namreč pričakovali napoved novega Diablo poglavja za PC-je in konzole, dobili pa so predstavitev mobilnega naslova. Da je ta dejansko kazal dobro podobo in precej spominjal na Diablo 3 takrat ni bilo pomembno, saj je vse preglasila jeza in neodobravanje igralcev.

Razvijalec se je zato odločil, da Immortala na BlizzConu 2019 praktično ne pokažejo, saj je takrat vso pozornost prevzel četrti del Hudičevca. Razvoj pa je med tem časom dalje in na včerajšnjem največjem kitajskem gaming sejmu ChinaJoy smo videli 2 minuti dolg napovednik za igro Diablo Immortal.

Video prikaže igranje z različnimi igralnimi razredi, kot so Barbarian, Necromancer, Crusader, Demon Hunter, Wizard in Monk, kar so vse klase, ki smo jih videli v tretjem delu. Manjka edino Witch Doctor, a morda ta izide naknadno.

Igranje je dejansko videti zanimivo in očitno je šlo v razvoj kar nekaj truda, saj zdaj delajo na projektu že vsaj tri leta. Mogoče je zdaj napočil čas, da damo Immortalu končno pravo priložnost, saj je igranje hitro, bitke napete in šefi veliki. Med drugim lahko vidimo Balla, ki smo ga upokojili v drugem delu Diablo serije.

Diablo Immortal za zdaj še nima datuma izida, upamo pa, da se letos začne vsaj beta testiranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime