The Elder Scrolls Online trenutno brezplačen za igranje – nov napovednik za DLC Stonethorn

Vedno, ko pišem novico za MMO The Elder Scrolls Online poudarim, da se je igra precej spremenila od svojega nekako šibkega začetka. Razvijalcu Zenimax je uspelo v vseh teh letih v igro vnesti bogato količino dodatne vsebine in že osnovna igra vam bo vzela cel kup prostega časa, preden boste dočakali konec zgodbe.

Ni minilo dolgo, odkar smo dobili večjo razširitev Greymoor, ki smo ji prisolili solidno oceno, že bomo dobili nov DLC. Stonethorn bo je v bistvu DLC za Greymoor in bo nadaljeval zgodbo dodatka, ki je snežno deželo Skyrima ovil v vampirske vode.

Krvosesi bodo tudi tokrat zopet v ospredju, saj bomo spremljali zgodbo vampirske dinastije, na čelu katere je Lady Thorn, tej pa bo pomagal nori alikimist Arkasis. Čakajo nas nova orožja, oklepi in drugi predmeti ter dve novi temnici Castle Thorn in Stone Garden. Zadeva se bere kot standardni MMO-jevski DLC in tudi je, priporočljivo pa je, da pred igranjem Stonethrona preigrate vsebino Greymoora, saj bosta drugače precej zgubili na zgodbi. Seveda omejitev ni in če morate vedno igrati najbolj svežo vsebino, se lahko takoj preigravate v preigravanje DLC-ja. Stonethorn bo izšel 24. avgusta za PC in Stadio, PlayStation 4 in Xbox One igralci pa boste primorani počakati do 1. septembra.

Dobra novica je tudi to, da se trenutno odvija festival QuakeCon pod okriljem založnika Bethesde. V proslavitev tega je The Elder Scrolls trenutno mogoče igrati povsem brezplačno na Steamu. Sledite naslednji povezavi in kliknite gumb Play Game, osnovna izkušnja pa je trenutno znižana za -50 % na 9,99 €. Brezplačno igranje se bo zaključilo 19. avgusta, tako da je pred vami več kot teden zastonjske zabave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime