FIFA 21 Ultimate Team razkrit v novem napovedniku

Založnik EA je že prikazal prvi igralni napovednik za svojo prihajajočo igro FIFA 21, sedaj pa je napočil tudi čas, da razkrijejo močno igrani in popularni Ultimate Team, ki ga bolje poznamo pod kratico FUT.

V FUT načinu se bodo igralci povezali s še enim prijateljem, čakajo pa vas različni igralni načini. Med njih lahko prištejemo Division Rivals, kjer se bomo v solo ali duos načinu spopadli proti drugim igralcem, v Squad Battles se bomo lahko pomerili z umetno inteligenco, ne smemo pa pozabiti še zabavnega FUT Friendlies House Rules, ki je bolj sproščen igralni način proti drugim igralcem.

Veliko bo poudarka tudi na raznih dogodkih v skupnosti, kjer bomo lahko tekmovali proti drugim igralcem in hkrati nadgrajevali svojo ekipo. Čaka vas veliko različnih objektivov, ki vam bodo ob svoji uspešni dokončanosti prinesli unikatne nagrade, kovance in paketke.

FIFA 21 prihaja na PC, Xbox One in PlayStation 4 9. oktobra, naslednje leto pa nas čaka nadgrajena različica za konzoli Xbox Series X in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime