The Last of Us Part II bo dobil Grounded težavnost in trajno smrt

Minilo je že nekaj časa od izida igre The Last of Us Part II in zdi se, da se je zdaj situacija malce pomirila in končno lahko spet omenimo ime te franšize, ne da bi kdo povsem ponorel in začel glasno vzklikati, kako se je razvijalec Naughty Dog prodal in onečastil svoje ime. Jeza je minila in zdaj so se začele celo pojavljati tudi pozitivne kritike iz strani samih igralcev. Šokantno, vem.

Igra je pred kratkim posodobila svoj seznam trofej in pozorne oči so opazile, da smo dobili dva nova dosežka, ki ju bodo lahko odklenili samo tisti najbolj potrpežljivi in mojstrski igralci. Dodana bo nova težavnost Grounded, ki jo poznamo že iz izvirnika in je rezervirana za res tiste najboljše igralce. Težavnost je v originalu potrojila škodo iz strani nasprotnikov, umaknila možnost prisluškovanja ter tudi cel uporabniški vmesnik, surovin pa je bilo po svetu precej manj. Seveda ni nujno, da bo tudi drugi del imel točno takšne lastnosti, a verjetno večjih sprememb ne bomo dobili.

20200810150050

Nov bo tudi sistem Permadeath, ki je rezerviran za tiste največje mazohiste. Trajna smrt pomeni ravno to, kar obljublja: ko naš karakter umre, je z igranjem konec. Ne boste mogli več naložiti shranjenega položaja, ampak boste morali celotno avanturo začeti od čistega začetka.

Datum izida te posodobitve še ni znan, a razvijalec novih dosežkov običajno ne dodaja, če ni izid že zelo blizu.

*Posodobitev: Naughty Dog je uradno razkril novo posodobitev, kot smo pričakovali. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime