Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 prestavljen na naslednje leto

Če ste si želeli letošnje leto obarvati z vampirskimi avanturami, potem imamo za vas slabe novice. Razvijalec Hardsuit Labs je namreč včeraj preko Twitter izjave sporočil žalostno novico o prestavitvi izida igre Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Nekega konkretnega razloga za prestavitev niso navedli, vendar je zagotovo zraven imel prste tudi koronavirus. A zdi se, da se Bloodlines 2 bori s še nekaterimi drugimi internimi problemi. Igra bi morala originalno iziti že marca letos, vendar pa je bil takrat izid prestavljen. Tudi takrat ni bilo navedenega nekega jasnega razloga, a dejstvo ostaja, da ljudje nad prikazanim prvim igralnim posnetkom niso bili ravno navdušeni. Tudi drugi napovednik nas ni ravno prevzel in v oči je padla tudi dokaj primitivna grafična podoba.

Hardsuit Labs pravi, da želijo pričarati najboljšo možno igralno izkušnjo in spoznali so, da tega enostavno ne bo moč narediti v letošnjem letu, zato izid prestavljajo na 2021, za zdaj pa se niso opredelili, ali to velja za začetek naslednjega leta ali pa bomo na igro čakali še dlje.

Oboževalci Vampire franšize na nadaljevanje čakajo že dolgo in tudi ta prestavitev jih ne bo ravno ubila. Za nekatere je to dejansko dobra novica, saj je originalni Bloodlines slave po svojem odličnem začetku in poraznem koncu, saj je moral takrat razvijalec Troika Games hiteti z razvojem, kar je za posledico imelo odrezan konec in cel kup hroščev. Ravno zaradi tega je moral Troika takrat zapreti svoja vrata in upamo, da se kaj takega ne bo zgodilo tudi z njegovim naslednikom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime