Sam Fisher se vrača ampak v igro Rainbow Six Siege

Ubisoft bo legendarnega agenta Sam Fisherja očitno porinil povsod, kjer je le mogoče, razen v novo inštalacijo franšize Splinter Cell. Ta je v stanju mirovanja vse od leta 2013, ko nas je pozdravil zadnji del Blacklist in čeprav založnik vseskozi trdi, da serija zanje ni mrtva, še vedno nismo dobili novega Splinter Cella.

A Sam Fisher se pojavlja povsod drugje. Bil bo igralen karakter mobilne igre Elite Squad, pojavil pa se je tudi v obeh novodobnih Ghost Recon igrah. Zdaj pa je napočil čas, da se prismuka tudi Rainbow Six Siege in Ubisoft je včeraj izvrgel kratki dražilnik, kjer se pred nami izriše dobri, stari Sam. Vendar pa je stara ninja videti precej drugače od prej, saj je precej bolj bradat in postaran, njegova tesno prilita obleka, ki mu je omogočala neslišno premikanje, pa je izginila neznano kam.

Sam naj bi bil prav poseben agent, ki bo lahko izstreljeval unikatne kamere v stene, to pa mu bo omogočalo, da si natančno ogleda, kaj vse se dogaja v sosednji sobi. Kot vohun bo tako izjemno priročen član ekipe, saj vemo, da v Siegu najbolj šteje taktični in koordiniran napad.

Ubisoft bo večjo predstavitev naredil 16. avgusta, kjer bomo dobili bolj podroben pogled v novega agenta. Že kakšen mesec nazaj je na Reddit izcurljal igralni posnetek novega agenta v akciji, za katerega je sedaj jasno, da je to prav naš Sam Fisher.

S3/4 Operator Gadgets / Abilities from r/Rainbow6

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime