Control Ultimate Edition prihaja na Steam in bo očitno cenejši kot na Epic Games trgovini

Control me med prvim igranjem ni preveč navdušil, zato sem recenzijo igre zaupal kolegu in se šele nekoliko kasneje vrnil k igranju. Ko sem končno enkrat “padel notri” sem dejansko začel uživati, nedavno napovedana razširitev AWE pa me je spomnila, da bi lahko še enkrat preigral grozljivko Alan Wake in to trenutno tudi počnem.

Control je izšel skoraj eno leto nazaj samo za Epic Games platformo in sedaj je končno napočil čas, da se pojavi tudi na Steamu. Razvijalec Remedy Entertainment je za to priložnost pripravil prav poseben napovednik, ki najavil Ultimate različico igre.

Ta paket bo v sebi vseboval osnovno igro, vse posodobitve ter obe razširitvi The Foundation in tudi prihajajoči AWE. To pomeni, da na Steamu ne boste mogli kupiti samo osnovne igre ampak samo takšno, ki vsebuje vso vsebino.

Steam stran za zdaj nima vnesene cene, a Ultimate naj bi se prodajal za vsega 39,99 €. To je hudo privlačna cena v primerjavi z Epic Games trgovino, kjer je osnovna izkušnja vredna 60 €, vsak od dodatkov pa stane dodatnih 15 €. Sicer bo Ultimate Edition paket prispel tudi na Epic Games trgovino, a nekoliko kasneje. Na Steamu se bo zadeva namreč pojavila 27. avgusta, na Epic Games pa šele 10. septembra.

Vse pa niso samo dobre novice, saj je založnik 505 Games najavil, da bodo samo lastniki Ultimate verzije na konzolah Xbox One in PlayStation 4 prejeli brezplačno nadgradnjo za Xbox Series X in PlayStation 5. To pomeni, da bodo vsi tisti, ki so kupili original in oba dodatka primorani v ponoven nakup, pa čeprav so v bistvu plačali še enkrat več. Skoraj zagotovo se bo ta odločitev spremenila, saj se je na založnika zaradi te poteze zlil plaz kritik in 505 Games zagotovo ne želi negativne reklame.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime