Shroud ob svoji vrnitvi na Twitch zabeležil preko pol milijona istočasnih gledalcev

Michael “Shroud” Grzesiek je včeraj pogumno napovedal svojo vrnitev v svet streamanja, zraven pa je razodel tudi povsem nov logo. Po propadlem Mixerju se je odločil, da se mu ne da še tretjič graditi svoje oboževalske baze, zato se je raje vrnil v topli in znani objem Twitcha.

Odločitev je bila pravilna, saj je ob včerajšnjem prvem prenosu v živo, ki je trajal 7 ur in pol, zabeležil več kot 2 milijona različnih gledalcev, istočasno pa ga je spremljalo kar 516.289 podpornikov.

Za preigravanje si je tokrat zbral popularno Riotovo streljanko Valorant, gledalci pa so lahko videli, da je 26-letni bivši profesionalni igralec med svojo odsotnostjo pognal brado in treba je reči, da je videti veliko bolj odrasel.

Njegov Twitch kanal je nabral kar nekaj novih sledilcev in pri njemu si je dom zdaj našlo 7,5 milijona naročnikov. Celotni prenos v živo si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!