Shroud se je vrnil na Twitch

Po nenadnem propadu spletne platforme Mixer, sta njena dva zvezdnika nenadoma ostala brez svojega doma. Koliko je Microsoft ponudil streamerjema Ninji in Shroudu, da sta zapustila svoj topli domek na Twitchu, ni javno znano, a zagotovo je bila pogodba vredna milijone.

Shroud je svoj premik naredil oktobra lani in v manj kot letu dni se je vrnil nazaj na Twitch. Svojo vrnitev je sporočil včeraj na Twitterju, zraven pa je še spočel video napovednik Hollywoodske produkcije in nepozorni gledalec bi morda pomislil, da se je v boksarski ring vrnil Floyd Mayweather.

Michael “Shroud” Grzsesiek je tako sedaj uradno spet na Twitchu in njegov kanal je zopet nazaj dobil vijolično kljukico. Njegova vrnitev je spočela tudi nov logotip in za razliko od Ninje, ki se še vedno ni zavezal nobeni novi platformi, je Shroud sporočil, da bomo njegovo vsebino lahko sedaj spremljali ekskluzivno na Twitchu.

Datum prvega prenosa v živo še ni znan, a verjetno nanj ne bo treba čakati več dolgo. Zanimivo, da je Mixer ponudil pogodbi obeh streamerjev Facebook Gamingu, a ne Shroud, ne Ninja se nista odločila zavezati tej platformi, zagnala pa nista niti enega testnega prenosa v živo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime